• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €200
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Tomas Mazoes Fris / BeatuniQue – Communicatie en Sales

BeatuniQue is een multicultureel georiënteerde freestyle ritmekunstenaar uit Amsterdam, gespecialiseerd in het bespelen van exotische percussie en betoverende Handpan. Hij verkent sinds 2001 de helende en verenigende kracht van live improvisatie en jamsessies binnen diverse genres van (elektronische) muziek, zoals house, techno, psytrance en chillout, in de club- en festivalomgeving van Europa en daarbuiten. Hij treedt live op – solo of samen met de meest kleurrijke, ruimdenkende en getalenteerde musici en dj’s in de huidige en toekomstige scene. BeatuniQue-acts en shows kunnen worden aangepast aan de behoeften van elk evenement.

BeatuniQue is het muzikale alter ego van Tomas Mazoes, de initiatiefnemer van Oase-evenementen en podia sinds 2012. Hij organiseert multidisciplinaire jamsessies tussen gelijkgestemde kunstenaars en co-creators, waaronder elektronische en live muzikanten, performers, artiesten, koks, dichters, filosofen, genezers en het publiek.

Tomas Mazoes Fris / BeatuniQue – Communicatie en Sales

Vier Vragen om Tomas Beter te Leren Kennen

Waarom is de handpan zo speciaal voor jou?
De handpan speelt al 17 jaar een cruciale rol in mijn leven. Vanaf het allereerste geluid wist ik dat het een verbindend element was. Sindsdien ben ik toegewijd aan het verbinden van mensen met de betoverende klanken van de handpan.

Wat vind je het meest bevredigende aan je werk bij Handpan Studio?
Het meest bevredigende is het introduceren van mensen aan de handpan en hen te assisteren bij het kiezen van het juiste instrument. De vreugde die ik zie wanneer mensen hun perfecte handpan vinden, is ongekend. Het brengen van deze vreugde is voor mij even vervullend, omdat ik besef welke magie het instrument kan brengen.

Wat is je meest gedenkwaardige herinnering aan het instrument?
Mijn meest gedenkwaardige ervaring is het optreden op het Boom en Fusion festival. Voor mij vertegenwoordigen deze evenementen de hoogste vorm van optreden. Deze momenten zijn onuitwisbaar in mijn geheugen gegrift en zullen nooit vergeten worden.

Wat beoog je te bereiken met Handpan Studio?
Met Handpan Studio wil ik geluk en muziek verspreiden door middel van dit instrument. Voor mij is verbinding het krachtigste aspect tussen mensen, en de handpan draagt daaraan bij. Handpan Studio is mijn platform om deze kracht te verspreiden en de wereld te verrijken met muziek en geluk.

Reach
Reach
2023-12-14
Very happy with the handpan from Handpan Studio Amsterdam. Awesome team with great musical knowledge and service.
Arek Kayhan
Arek Kayhan
2023-08-30
Na eerst een handpan gehuurd te hebben, heb ik er nu een gekocht! Ontzettend fijn geholpen door Deniz en Joris om tot de juiste keuze te komen. Nu aan de slag met hun online lessen. Aanrader!
Guido Zoomers
Guido Zoomers
2023-08-11
Beste Joris en Deniz, Dank jullie wel dat jullie enkele jaren geleden het lef hebben gehad om Handpan Studio te beginnen en ons gisteren te ontvangen. In 1997 liepen we door de oude binnenstad van Bern (Zwitserland), toen we voor het eerst het geluid hoorden van wat later een Handpan bleek te zijn. Op zoek naar waar het geluid vandaan kwam liepen we door de straatjes, totdat we uitkwamen bij een man die een Handpan bespeelde. Ademloos hebben we staan kijken en luisteren. Wauw…! Dat je als percussionist melodie kunt maken. Magisch. Vorig jaar hebben we bij jullie een workshop gevolgd. En gisteren waren wij (eindelijk) zover om er een aan te schaffen. Dank voor jullie luisterend oor, jullie goede observaties over welke handpan bij elk ons het beste past, jullie geduld en advies. Dit ging over veel meer dan feitelijk het verkopen van een handpan. Jullie passie voor dit instrument is voelbaar. Zo ook jullie passie om Handpan muziek en de magische momenten die je er mee kan creëren in de wereld te zetten. Hiermee kleuren jullie de wereld een beetje mooier. Dank jullie wel! Hartelijke groet, Guido & Evelien
Niels Zoomers
Niels Zoomers
2023-08-10
Mijn ouders zijn bij de workshop geweest en ze kwamen thuis met een super grote glimlach en een waanzinnige ervaring rijker. Daarna kwam er de wens om er een aan te schaffen. Daarvoor weer hier geweest. En wat een hulp kregen we. Ze nemen de tijd voor je en begeleide je als het ware naar de perfecte match. Thank guys!!!!!
Annemarie de Blois
Annemarie de Blois
2023-08-10
Ik heb net een prachtige handpan gekocht bij de Handpan Studio nadat ik eerst een maand eentje had uitgeprobeerd. De service is super. We werden getrakteerd op een ‘privé concert’ en mochten alle soorten handpannen uitproberen. Ik kreeg ook online lessen mee zodat ik al gericht de handpan kon uitproberen. De handpannen worden zelf in hun bedrijf gemaakt De klank is prachtig en vol. De kwaliteit is hoog! Het is precies de handpan voor mij! Dank je wel Joris voor de supergoede en fijne begeleiding bij het aanschafproces en, Deniz ook, voor je gastvrijheid! Ik ben superblij en tevreden!!
Holger Mandela
Holger Mandela
2023-07-12
Such a lovely studio, with a great atmosphere. Joris and his business partner where both very welcoming and gave me many possibilities and time to try different handpans. They both gave me really good advices and a lot of space to find the right handpan for me and to make the right decision, without pushing. You can feel it, that they are so passionate about the handpan. Beside there knowledege and amazing ability to play the handpan, they offer cool events related to the handpan, to create a handpan community. I highly recommend this place, if you are looking for a handpan.
caro clasina verwaal
caro clasina verwaal
2023-05-21
Vandaag een heerlijke handpan workshop gedaan bij Handpan Studio Amsterdam! Goed verzorgd met vegan lunch en fijne begeleiding op dit nieuwe instrument! Mijn vriendin en ik hebben de handpan meteen gehuurd voor tien dagen, dus to be continued 😎
Paul Ven
Paul Ven
2023-05-19
17 Juni een handpan workshop gehad in Eindhoven. Basis. Op het begin onwennig binnenkomen. Niet wetende wie wat doet. Er werd wel thee aangeboden. De ruimte was fijn. Nadeel dat eronder een fietsenmaker zit met een fietslift die nog wel eens stoort in de rust en uitleg. Ikzelf kan daar goed doorheen kijken en was voor mij niet direct een ster minder waard. Uitleg handpan door Deniz was super. Rustige man, duidelijk en goede vibe. Al met al leuke workshop maar had er zelf meer van verwacht. Dus de vier sterren komt mogelijk meer door mijn verwachtingen dan de hele opzet. Ga zo door!
Winkelwagen