• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €200
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Joris Cohen | Co-founder Handpan Studio

Maak kennis met de muzikale reis van Joris, een handpan artiest met een hart vol passie voor het verbinden van mensen door kunst. Tien jaar lang heeft Joris de wereld betoverd met zijn muzikale talent. Voor hem is kunst niet slechts een uitdrukking, maar een krachtig middel om harten te verbinden.

Joris heeft een indrukwekkende muzikale achtergrond, waarbij hij deel uitmaakte van de band Bangladesh en op de meest prestigieuze podia heeft gestaan. Van het schitteren op Fashion Week in Milaan tot het betoveren van het publiek op het Ozora Festival, en zelfs meerdere keren optreden voor leden van het koninklijk huis in naam van het Prins Claus Fonds.

Momenteel focussed hij zich muzikaal gezien op het duo Panne Dua, dat hij vormt samen met Deniz Kavafoglu.

 

Bekijk Joris' facebook east
Joris Cohen | Co-founder Handpan Studio

Een aantal vragen om Joris beter te leren kennen:

Waarom is de handpan zo speciaal voor Joris?

De handpan is voor Joris niet zomaar een instrument; het is een poort naar zelfontplooiing en het openstellen van zijn hart voor de wereld. Het heeft hem getransformeerd van een verlegen persoon tot een krachtige individu die zich graag artistiek uitdrukt.

Wat vindt Joris het leukste aan het werk bij Handpan Studio?

Het leukste aspect van Joris’ werk is mensen met elkaar verbinden en hen een instrument geven waar hun harten sneller van gaan kloppen. Zijn liefde voor dit instrument weerspiegelt zijn verlangen om anderen de kans te geven dezelfde betekenis en vreugde te ervaren.

Wat is Joris’ meest bijzondere herinnering aan het instrument?

Zijn meest bijzondere herinnering omvat het bespelen van de handpan in Jeruzalem op een bedevaartsplek, waar de muziek mensen in extase bracht en de impact ervan onvergetelijk was.

Wat wil Joris met Handpan Studio bereiken?

Met Handpan Studio koestert Joris een duidelijke visie: mensen op laagdrempelige wijze de kans geven om de handpan te bespelen. Hij wil deze betekenisvolle ervaring delen en anderen de mogelijkheid bieden om de magie van de handpan te ontdekken en te omarmen. 🌟🎶

Joris Cohen - Aba

Reach
Reach
2023-12-14
Very happy with the handpan from Handpan Studio Amsterdam. Awesome team with great musical knowledge and service.
Arek Kayhan
Arek Kayhan
2023-08-30
Na eerst een handpan gehuurd te hebben, heb ik er nu een gekocht! Ontzettend fijn geholpen door Deniz en Joris om tot de juiste keuze te komen. Nu aan de slag met hun online lessen. Aanrader!
Guido Zoomers
Guido Zoomers
2023-08-11
Beste Joris en Deniz, Dank jullie wel dat jullie enkele jaren geleden het lef hebben gehad om Handpan Studio te beginnen en ons gisteren te ontvangen. In 1997 liepen we door de oude binnenstad van Bern (Zwitserland), toen we voor het eerst het geluid hoorden van wat later een Handpan bleek te zijn. Op zoek naar waar het geluid vandaan kwam liepen we door de straatjes, totdat we uitkwamen bij een man die een Handpan bespeelde. Ademloos hebben we staan kijken en luisteren. Wauw…! Dat je als percussionist melodie kunt maken. Magisch. Vorig jaar hebben we bij jullie een workshop gevolgd. En gisteren waren wij (eindelijk) zover om er een aan te schaffen. Dank voor jullie luisterend oor, jullie goede observaties over welke handpan bij elk ons het beste past, jullie geduld en advies. Dit ging over veel meer dan feitelijk het verkopen van een handpan. Jullie passie voor dit instrument is voelbaar. Zo ook jullie passie om Handpan muziek en de magische momenten die je er mee kan creëren in de wereld te zetten. Hiermee kleuren jullie de wereld een beetje mooier. Dank jullie wel! Hartelijke groet, Guido & Evelien
Niels Zoomers
Niels Zoomers
2023-08-10
Mijn ouders zijn bij de workshop geweest en ze kwamen thuis met een super grote glimlach en een waanzinnige ervaring rijker. Daarna kwam er de wens om er een aan te schaffen. Daarvoor weer hier geweest. En wat een hulp kregen we. Ze nemen de tijd voor je en begeleide je als het ware naar de perfecte match. Thank guys!!!!!
Annemarie de Blois
Annemarie de Blois
2023-08-10
Ik heb net een prachtige handpan gekocht bij de Handpan Studio nadat ik eerst een maand eentje had uitgeprobeerd. De service is super. We werden getrakteerd op een ‘privé concert’ en mochten alle soorten handpannen uitproberen. Ik kreeg ook online lessen mee zodat ik al gericht de handpan kon uitproberen. De handpannen worden zelf in hun bedrijf gemaakt De klank is prachtig en vol. De kwaliteit is hoog! Het is precies de handpan voor mij! Dank je wel Joris voor de supergoede en fijne begeleiding bij het aanschafproces en, Deniz ook, voor je gastvrijheid! Ik ben superblij en tevreden!!
Holger Mandela
Holger Mandela
2023-07-12
Such a lovely studio, with a great atmosphere. Joris and his business partner where both very welcoming and gave me many possibilities and time to try different handpans. They both gave me really good advices and a lot of space to find the right handpan for me and to make the right decision, without pushing. You can feel it, that they are so passionate about the handpan. Beside there knowledege and amazing ability to play the handpan, they offer cool events related to the handpan, to create a handpan community. I highly recommend this place, if you are looking for a handpan.
caro clasina verwaal
caro clasina verwaal
2023-05-21
Vandaag een heerlijke handpan workshop gedaan bij Handpan Studio Amsterdam! Goed verzorgd met vegan lunch en fijne begeleiding op dit nieuwe instrument! Mijn vriendin en ik hebben de handpan meteen gehuurd voor tien dagen, dus to be continued 😎
Paul Ven
Paul Ven
2023-05-19
17 Juni een handpan workshop gehad in Eindhoven. Basis. Op het begin onwennig binnenkomen. Niet wetende wie wat doet. Er werd wel thee aangeboden. De ruimte was fijn. Nadeel dat eronder een fietsenmaker zit met een fietslift die nog wel eens stoort in de rust en uitleg. Ikzelf kan daar goed doorheen kijken en was voor mij niet direct een ster minder waard. Uitleg handpan door Deniz was super. Rustige man, duidelijk en goede vibe. Al met al leuke workshop maar had er zelf meer van verwacht. Dus de vier sterren komt mogelijk meer door mijn verwachtingen dan de hele opzet. Ga zo door!
Winkelwagen