• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €200
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Groepscursus en Handpan Gatherings!

Ontdek de Wereld van Handpan: Twee Unieke Evenementen!

Hey handpanfans,

Goed nieuws! We hebben twee te gekke evenementen gepland die je niet wilt missen.

Vierweekse Beginnerscursus Handpan

Op 14 maart gaat onze vierweekse beginnerscursus handpan van start! Onder leiding van de ervaren handpanleraar Rick Janssen ga je samen met andere enthousiastelingen aan de slag om je handpanspel te verbeteren. In deze cursus van vier weken leer je niet alleen de basisprincipes van handpan spelen, maar ook geavanceerdere technieken zoals improvisatie, gebruik van herhaling en het verkennen van diverse geluiden op de handpan. Rick neemt je mee op een muzikale reis vol inspiratie en ontdekking. Of je nu net begint met handpan spelen of al wat ervaring hebt, deze cursus biedt voor ieder wat wils. De cursus kost €199 en dat is inclusief alle lesmaterialen. Maak je geen zorgen als je nieuw bent – we hebben opties om je op weg te helpen. Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Handpan Gathering: Open Mic & Jam Session

Zin in een gezellige middag vol muziek? Kom dan naar onze Handpan Gathering op 17 maart, 21 april of 19 mei! Gastheer Rick Janssen staat klaar om je te verwelkomen voor een open mic-sessie en een relaxte jamsessie. Dit is dé kans om je handpanspel te laten horen aan een enthousiast publiek en samen te spelen met andere handpanliefhebbers. Of je nu een doorgewinterde handpanspeler bent of gewoon wilt luisteren, iedereen is welkom! Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Breng je handpan mee of heb je geen instrument? Wij faciliteren dan een van onze Amsterdamse Mokum Pannen of Manu Pannen! . Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Tot dan! 🎶

Reach
Reach
2023-12-14
Very happy with the handpan from Handpan Studio Amsterdam. Awesome team with great musical knowledge and service.
Arek Kayhan
Arek Kayhan
2023-08-30
Na eerst een handpan gehuurd te hebben, heb ik er nu een gekocht! Ontzettend fijn geholpen door Deniz en Joris om tot de juiste keuze te komen. Nu aan de slag met hun online lessen. Aanrader!
Guido Zoomers
Guido Zoomers
2023-08-11
Beste Joris en Deniz, Dank jullie wel dat jullie enkele jaren geleden het lef hebben gehad om Handpan Studio te beginnen en ons gisteren te ontvangen. In 1997 liepen we door de oude binnenstad van Bern (Zwitserland), toen we voor het eerst het geluid hoorden van wat later een Handpan bleek te zijn. Op zoek naar waar het geluid vandaan kwam liepen we door de straatjes, totdat we uitkwamen bij een man die een Handpan bespeelde. Ademloos hebben we staan kijken en luisteren. Wauw…! Dat je als percussionist melodie kunt maken. Magisch. Vorig jaar hebben we bij jullie een workshop gevolgd. En gisteren waren wij (eindelijk) zover om er een aan te schaffen. Dank voor jullie luisterend oor, jullie goede observaties over welke handpan bij elk ons het beste past, jullie geduld en advies. Dit ging over veel meer dan feitelijk het verkopen van een handpan. Jullie passie voor dit instrument is voelbaar. Zo ook jullie passie om Handpan muziek en de magische momenten die je er mee kan creëren in de wereld te zetten. Hiermee kleuren jullie de wereld een beetje mooier. Dank jullie wel! Hartelijke groet, Guido & Evelien
Niels Zoomers
Niels Zoomers
2023-08-10
Mijn ouders zijn bij de workshop geweest en ze kwamen thuis met een super grote glimlach en een waanzinnige ervaring rijker. Daarna kwam er de wens om er een aan te schaffen. Daarvoor weer hier geweest. En wat een hulp kregen we. Ze nemen de tijd voor je en begeleide je als het ware naar de perfecte match. Thank guys!!!!!
Annemarie de Blois
Annemarie de Blois
2023-08-10
Ik heb net een prachtige handpan gekocht bij de Handpan Studio nadat ik eerst een maand eentje had uitgeprobeerd. De service is super. We werden getrakteerd op een ‘privé concert’ en mochten alle soorten handpannen uitproberen. Ik kreeg ook online lessen mee zodat ik al gericht de handpan kon uitproberen. De handpannen worden zelf in hun bedrijf gemaakt De klank is prachtig en vol. De kwaliteit is hoog! Het is precies de handpan voor mij! Dank je wel Joris voor de supergoede en fijne begeleiding bij het aanschafproces en, Deniz ook, voor je gastvrijheid! Ik ben superblij en tevreden!!
Holger Mandela
Holger Mandela
2023-07-12
Such a lovely studio, with a great atmosphere. Joris and his business partner where both very welcoming and gave me many possibilities and time to try different handpans. They both gave me really good advices and a lot of space to find the right handpan for me and to make the right decision, without pushing. You can feel it, that they are so passionate about the handpan. Beside there knowledege and amazing ability to play the handpan, they offer cool events related to the handpan, to create a handpan community. I highly recommend this place, if you are looking for a handpan.
caro clasina verwaal
caro clasina verwaal
2023-05-21
Vandaag een heerlijke handpan workshop gedaan bij Handpan Studio Amsterdam! Goed verzorgd met vegan lunch en fijne begeleiding op dit nieuwe instrument! Mijn vriendin en ik hebben de handpan meteen gehuurd voor tien dagen, dus to be continued 😎
Paul Ven
Paul Ven
2023-05-19
17 Juni een handpan workshop gehad in Eindhoven. Basis. Op het begin onwennig binnenkomen. Niet wetende wie wat doet. Er werd wel thee aangeboden. De ruimte was fijn. Nadeel dat eronder een fietsenmaker zit met een fietslift die nog wel eens stoort in de rust en uitleg. Ikzelf kan daar goed doorheen kijken en was voor mij niet direct een ster minder waard. Uitleg handpan door Deniz was super. Rustige man, duidelijk en goede vibe. Al met al leuke workshop maar had er zelf meer van verwacht. Dus de vier sterren komt mogelijk meer door mijn verwachtingen dan de hele opzet. Ga zo door!
Winkelwagen