Handpan Studio Amsterdam

Ik ben Deniz Kavafoglu, handpan speler uit Amsterdam en oprichter van www.handpanstudio.com.

Het feit dat jij hier bent betekent dat jij geïnteresseerd bent in de handpan. Dat snap ik! Het is namelijk een fantastisch instrument. Zelf ben ik vijf jaar geleden verliefd geworden op de handpan. Ik kwam het geluid tegen, geloofde mijn oren niet en móest er een hebben. Mijn leven veranderde vervolgens compleet. Elke dag had een ritme van “Play, Practise, Sleep, Repeat!” 

Nu, vijf jaar later, mag ik veel optredens achter mijn naam zetten. Zowel in binnen- als buitenland heb ik het geluid van mijn handpan laten horen; van de Stadsschouwburg Amsterdam tot Tomorrowland festival in België, en van Berlijnse clubs tot in steden als Izmir in Turkije. Het geeft een bijzonder gevoel wanneer ik terugblik op alle avonturen die ik met mijn handpan heb beleefd. Nu voelt ik dat het tijd is voor de volgende stap: het oprichten van Handpan Studio Amsterdam.

Met Handpan Studio Amsterdam wil ik iedereen de kans geven om, net
als ik, de pracht van dit instrument te ervaren. Of dit nou is doordat je bij mij je eerste instrument huurt of koopt, of omdat je wat aanwijzingen kan gebruiken bij het bespelen ervan, alle hulp die ik jou kan bieden maakt mij gelukkig.